La Balsa Restaurant

Main image

La cuina

Xef de La Balsa.

Desde petit ja sabía que volía ser cuiner.

El Pep es un cuiner que va aprendre de la cuina quan era tant petit que encara no arribava als fogons, però a casa seva els trofeus que el seu pare aconseguía  pels seus arrossos –de forma amateur–s’acumulaven a les estanteríes.

Als 16 anys, va encarrilar aquesta passió estudiant a l’escola Joviat de Manresa i que complementa al Sant Ignasi de Sarrià. Com l’escola se li fa petita, combina els estudis amb feines a diferents restaurants, on pot copsar la realitat de la cuina.

Adquireix el refinament de la seva cuina treballant a restaurants gatronòmics com el Tram-Tram de Sarrià, però el que més marca la seva manera d’entendre la gastronomía és treballant amb Paula Casanovas, Xef del restaurant Les Petxines, que reivindica i crea una nova cuina catalana, galardonada per Michelin*. Amb ella aprèn a ser Xef a part del cuiner que ja era.

El seu afany per superar-se professionalment el porta a treballar colze a colze amb Jean Luc Figueres, també galardonat per Michelin*, i amb ell aprèn entre moltes d’altres virtuts a tractar les carns selectes i de caça, un altre gran esglaó a la seva carrera.

Tota l’experiencia copsada i guanyada dels seus mestres es materialitza al Suc Restaurant de Viladecans, que obre el 2006 amb la seva companya, Verònica Aguilera. Un gran “petit” restaurant gastronòmic on en Pep desenvolupa la seva creativitat a la cuina, oferint un cuina catalana amb visió própia, una cuina actual i renovada, guanyant el reconeixement de crítics gastronòmics i fidels clients.

És al 2014 quan amb Jordi Ciuraneta, director de La Balsa, s’engresquen a que torni a Barcelona, per obrir la seva cuina al públic de la ciutat, per fer brillar encara més la nova cuina catalana.

Gràcies a ell La Balsa ofereix una nova cuina, de sabors nets i refinats, de combinacions d’aquí i d’allà, de verdures de proximitat i de llotjes locals.

És la nostra manera d’entendre la cuina.

Reservar taula

Contractar events

× RESERVAR