La Balsa Restaurant

Avís legal

MONTCEL S.A. en compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades espanyola, garanteix la total privacitat de les dades personals dels nostres clients i usuaris. Totes les dades enviades a través dels formularis que figuren a la nostra web, formen part d’una base de dades propietat de MONTCEL S.A. protegida i registrada a l’AGPD d’acord a aquestes lleis.

Aprofitem per recordar-li que MONTCEL S.A. no ven o comparteix amb cap entitat o organització les dades que els nostres usuaris ens han facilitat. Aquestes dades només podran ser usades amb la finalitat de gestionar el funcionament del Lloc i per proporcionar els serveis que l’usuari hagi sol·licitat i autoritzat així com d’oferir comunicats informatius o d’altra naturalesa que considerem siguin del seu interès.
Els camps marcats amb un * són imprescindibles per poder realitzar el servei sol·licitat.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, així com expressar el seu desig de no voler rebre informació de la nostra empresa, comunicant-ho a la següent adreça de correu electrònic: [email protected]

MONTCEL S.A.

NIF A08581423

Teléfono 932115048

C/Infanta Isabel 4,
 08022 Barcelona
 (Spain
)
[email protected]

Reservar taula

Contractar esdeveniment

× RESERVAR